Heraklea 45 standard1

Хераклеа 45

visina

Димензии (mm) a x b x h: 830x530x750

Димензии на ложиште (mm) a’ x b’ x h’: 200x450x220

Маса (kg): 65

Моќност (kw): 6 (7)

Рерна (mm) Ш х Д х В: 450x480x230

*производителот го задржува правото да го променува изгледот и димензиите на производот во зависност од своите потреби