pela-1-2

Пела

visina

Димензии (mm) a x b x h: 830x574x760

Димензии на ложиште (mm) a’ x b’ x h’: 200x450x350

Маса (kg): 87

Моќност (kw): 8.5 (10)

Рерна (mm) Ш х Д х В: 450x480x230

*производителот го задржува правото да го променува изгледот и димензиите на производот во зависност од своите потреби