pela-k

Пела К

visina

Димензии (mm) a x b x h: 895x570x770

Димензии на ложиште (mm) a’ x b’ x h’: 235x440x350

Маса (kg): 102

Моќност (kw): 17.5 (19)

Огревна површина (m²): 86

*производителот го задржува правото да го променува изгледот и димензиите на производот во зависност од своите потреби