img

METALEC A.D. BITOLA

Pored redovnog proizvodnog programa “Metalec Bitola A.D.” ima kapacitet i tehnološke mogucnosti za izvodenje uslužnih delatnosti kao što su:

– Bravarsko zavarivcke poslove
– Mašinska obradnja
– Obradnja – secenje, profiliranje i oblikovanjetankih listova – Remontne aktivnosti na rudarskoj opremi
– Izradnja opreme za transportne
– Iizradja signalizacije za puteve

“Metalec Bitola A.D.” garantuje za kvalitet svojih proizvoda i daje jednogodišnju garanciju.

img

Metalec Bitola A.D.

Metalec Bitola A.D. uvozi materijale potrebne za izradnju gotovih proizvoda kao što su:

Gus
Silumin
lim svih dimenzija i vruče valan
šamot

Metalec Bitola A.D. izvozi više tipova proizvoda od svog proizvodnog programa. Vršimo izvoz štednjaka na čvrsto gorivo u sledeče države:

Albanija
  Srbija
  Kosovo
– Hrvatska i za mnogo druge humanitarne organizacije kao što su: UNHCR, UNICEF, Mersi Kors, Germanski crveni krst i dr.

img

logo_small

Metaloprerasđivačka industrija
“Metalec Bitola A.D.

Metaloprerasđivačka industrija “Metalec Bitola A.D.” je naslednik firme Metalec, osnovane 1984 godine. Bogato i dugogodišnje iskustvo firme pridonosi teškim momenata i njegova pitanja u postojanoj izlaznoj pitanji, povečevči od 1996 godine posle završene transvormacije. Proizvodni program “Metalec Bitola A.D.” trenutno je zastupljen na više vidova štednjaka i peči na čvrsto gorivo, krovna čelična konstrukcija i elementi rudarske opreme.

Dalji cilj svih zaposlenih ovog akcionerskog društva je obogačivanja palete proizvoda sa električnim aparatima za domačinsto kao što su: električni boljeri, štednjaci, termoakumulacione peči i slično čime bi “Metalec Bitola A.D.” obezbedio trajnu i bogatu prisutnost na tržištima koja su aktuelna.

Kao glavni ciljevi u vremenu sve prisutne konkurencije, ispred rukovodečeg tima i yaposlenih se postavlja: Održavanje tekovne proizvodnje na određeno nivo, zadržavanje več osvojenih tržišta i pronalaženje novih, osovremljavanje opreme i primena novih tehnologija s čime bi uvožewe savremenljih proizvoda u proizvodni program biti mnogo lakše.

Industriski Pat bb. 7000 Bitola,
R. of Macedonia

+ 389 47 234 435 + 389 47 234 435