Hera

Хера

visina

Димензии (mm) a x b x h: 365x442x680

Димензии на ложиште (mm) a’ x b’ x h’: 290x390x410

Маса (kg): 59

Моќност (kw): 7 (9)

Огревна површина (m²): 35

*производителот го задржува правото да го променува изгледот и димензиите на производот во зависност од своите потреби