favorit

Фаворит

visina

Димензии (mm) a x b x h: 485x445x870

Димензии на ложиште (mm) a’ x b’ x h’: 340x365x450

Маса (kg): 92

Моќност (kw): 10(12)

Огревна површина (m²): 50

*производителот го задржува правото да го променува изгледот и димензиите на производот во зависност од своите потреби