Polar

Полар

visina

Димензии (mm) a x b x h: 515x375x725

Димензии на ложиште (mm) a’ x b’ x h’: 440x325x460

Маса (kg): 68

Моќност (kw): 9 (12)

Огревна површина (m²): 45

*производителот го задржува правото да го променува изгледот и димензиите на производот во зависност од своите потреби