PelisterR

Пелистер Р

visina

Димензии (mm) a x b x h: 600x470x1000

Димензии на ложиште (mm) a’ x b’ x h’: 430x410x415

Маса (kg): 126

Моќност (kw): 12 (16)

Огревна површина (m²): 60

*производителот го задржува правото да го променува изгледот и димензиите на производот во зависност од своите потреби