PelisterA1

Пелистер А1

visina

Димензии (mm) a x b x h: 570x470x865

Димензии на ложиште (mm) a’ x b’ x h’: 400x400x470

Маса (kg): 98

Моќност (kw): 10,5 (14)

Огревна површина (m²): 53

*производителот го задржува правото да го променува изгледот и димензиите на производот во зависност од своите потреби