MOLIKA R LUX

Молика Р Лукс

visina

Димензии (mm) a x b x h: 558х450х968

Димензии на ложиште (mm) a’ x b’ x h’: 400х390х400

Маса (kg): 115/124

Моќност (kw): 11 (15)

Огревна површина (m²): 55

*производителот го задржува правото да го променува изгледот и димензиите на производот во зависност од своите потреби