Molika M lux 3.1

Молика М Лукс

visina

Димензии (mm) a x b x h: 490x400x745

Димензии на ложиште (mm) a’ x b’ x h’: 350x345x400

Маса (kg): 77

Моќност (kw): 9 (11)

Огревна површина (m²): 45

*производителот го задржува правото да го променува изгледот и димензиите на производот во зависност од своите потреби