Elegant

Елегант

visina

Димензии (mm) a x b x h: 530x425x825

Димензии на ложиште (mm) a’ x b’ x h’: 370x360x420

Маса (kg): 88

Моќност (kw): 10(12)

Огревна површина (m²): 50

*производителот го задржува правото да го променува изгледот и димензиите на производот во зависност од своите потреби