Biser R

Бисер Р

visina

Димензии (mm) a x b x h: 447x458x920

Димензии на ложиште (mm) a’ x b’ x h’: 400x410x400

Маса (kg): 98

Моќност (kw): 11 (13)

Огревна површина (m²): 55

*производителот го задржува правото да го променува изгледот и димензиите на производот во зависност од своите потреби