Agol 2

Агол

visina

Димензии (mm) a x b x h: 600х630х1000

Димензии на ложиште (mm) a’ x b’ x h’: 340х340х350

Маса (kg): 95

Моќност (kw): 9 (11)

Огревна површина (m²): 42

*производителот го задржува правото да го променува изгледот и димензиите на производот во зависност од своите потреби